Over Hairlines by Sandra

Wie Wij Zijn

Hairlines by Sandra wordt gewerkt volgens één filosofie, namelijk persoonlijke aandacht en een op maat gesneden advies waarbij innerlijk en uiterlijk van de klant voorop staat. Wij luisteren goed naar onze klant en gaan zorgvuldig te werk. Elke dag is weer inspirerend en uitdagend. Wij zijn continue bezig met de nieuwste ontwikkelingen en trainingen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Onze Kapsalon

Binnen onze kapsalon hebben wij alle handvatten die nodig zijn. Wij hebben speciale producten voor elk haar. Daarnaast kunt u naar uw haarbehandeling genieten van een heerlijke (hoofd)massage. Je kunt bij ons terecht voor een stoere mannelijke look, maar ook tot een trendy look. Wij zorgen dat uw look bij uw innerlijk en uiterlijk past en dat u stralend de deur uitstapt!

Al meer dan 28 jaar ervaring

Wij hebben al meer dan 28 jaar ervaring. Voorheen zaten wij gevestigd in Almere Muziekwijk. Toen Almere Poort was begonnen met nieuwbouw hebben wij de beslissing genomen om te verhuizen naar deze plek. Wij zijn hier nu al meer dan vijf jaar actief met onze passie. Door onze jarenlange ervaring weten wij klanten te verrassen, te overtuigen en te inspireren.